Első dizájnrajzokon az új Fabia MONTE CARLO

Hivatalos dizájnrajzokkal kínál betekintést új FABIA MONTE CARLO modelljére a SKODA AUTO. A sportos lifestyle-változatok tizenegy éve, a FABIA második generációjával jelentek meg a cseh autógyártó kínálatában. A jellegzetes fekete MONTE CARLO elemek különösen kiemelik a FABIA negyedik nemzedékének érzelmekben még gazdagabb vonalvezetését és dinamikus arányait.

Tovább...

Bemutatkoznak a MINI új különkiadásai

2022 márciusában egyszerre gurulnak reflektorfénybe a háromajtós MINI, az ötajtós MINI és a MINI Cabrio triumvirátusához megrendelhető Resolute Edition, a MINI Clubman kiváltságaként érkező Untold Edition és a MINI Countryman egyediségét fokozó Untamed Edition különkiadások, amelyek a négykerekű kedvencek összetéveszthetetlen kisugárzását exkluzív felszereltségi tételekkel hangsúlyozzák tovább.

Tovább...

Vagány színekben érkezik az ENYAQ COUPÉ iV

Egy sportos RS-változat is megjelent a Skoda ENYAQ iV modellsorozatában, mely a valaha volt legerősebb sorozatgyártású autójuk. A 300 lóerős, összkerékhajtású tisztán elektromos meghajtású gépezet a legszebb hagyományokat követi. Bemutatkozott a valaha volt legerősebb sorozatgyártású ŠKODA, és rögtön egy kupé karosszériával, amely folytatja a cég eddigi hagyományait. A modell elektromos hajtással, 300 lóerővel és összkerékhajtással rendelkezik, mindössze 6.5 másodpercre van szüksége a százas sprintre. A végsebessége 180 kilométer/óra, azaz 20 kilométer/órával nagyobb, mint az új kupé többi változatáé. Az ENYAQ iV sorozatban az ENYAQ COUPÉ RS iV különböző látványos színekben…

Tovább...