Az új BMW 5-ös limuzin hazai árai

A BMW 5-ös limuzin nyolcadik generációja minden eddiginél fejlettebb digitális innovációkkal és minden korábbinál dinamikusabb menettulajdonságokkal hódít, a BMW i5 képében most először tisztán elektromos meghajtással is. A felső-középkategória fenntartható prémium mobilitásának jelképének első példányait 2023 októberében vehetik át a bajor prémiumgyártó ügyfelei 23 300 000 Ft-os indulóártól.

Tovább...

Maradjunk biztonságban – a tűzoltók is felkészültek az elektromos autók növekvő számára

Folyamatosan nő a közlekedésben az elektromos autók, motorok száma, ami új kihívások elé állítja a biztonsággal foglalkozó szakembereket is. A Székesfehérvári Önkormányzat és a Jövő Mobilitása Szövetség egy olyan új, innovatív segédeszközt adott át a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak, amellyel a kigyulladt autóknál tudnak beavatkozni a tűzoltó takaróval az elektromos járműveknél a 2-3000 Celsius-fokon égő lítium is eloltható.

Tovább...

Az AMTS-en emlékezik a Jet Power Hungary Ken Blockra, a Can-Am márkanagykövetére

A Bombardier Recreational Products (BRP) magyar importőrcége, a Rotax-motorral hajtott legendás Can-Am és Sea-Doo jet skiket, quadokat, trike-okat és homokfutókat több évtizede hazánkban forgalmazó Jet Power Hungary Kft. is a hazai gépjárműimportőrök között, látványos standdal lesz jelen a március 17-én nyíló AMTS Automobil és Tuning Show-n – tudtuk meg a cég kommunikációs igazgatójától.

Tovább...