A biztonságos vezetésért kampányol az AutoWallis Csoport

Az AutoWallis Csoporthoz tartozó Wallis Motor a Budapesti Rendőr-főkapitánysággal indított közösen kampányt a gyorshajtásból eredő balesetek visszaszorítása érdekében, amelyben felhívják a figyelmet arra, hogy az utca nem versenypálya. A magyar tőzsde autós vállalata aktívan támogatja tagvállalatait a társadalmilag fontos ügyek képviseletében.

Tovább...

Színtiszta motorsport-esszencia: a MINI John Cooper Works 1to6 Edition különkiadás

231 lóerejével és génjeibe kódolt versenysport-beállítottságával a MINI John Cooper Works a vezetés letaglózó, felülmúlhatatlan élményének megtestesítője. A 999 darabos limitált szériaként elkészülő MINI John Cooper Works 1to6 Edition különkiadás most mindezt a legőszintébb nagyteljesítményű modell képében, manuális váltóval gurítja ki az utakra.

Tovább...

Stílus, térkínálat és praktikum, kompakt csomagolásban: a Ford bemutatja a tisztán elektromos hajtású E-Tourneo Couriert

A Ford bemutatta a vadonatúj E‑Tourneo Courier modellt a koppenhágai Bring On Tomorrow Live rendezvényen, ahol a látogatók megismerhették a márka legújabb elektrifikációs stratégiáját. Az E-Tourneo Courier egy ötüléses, többfunkciós, kompakt városbarát jármű, amelynek jellegzetes, SUV-ihletésű kompakt karosszériája bőséges helyet kínál az utasok és holmijaik számára.

Tovább...

A GreenGo Energy és a Hydro Rein együttműködik a svédországi napelemes portfólióban

A GreenGo Energy új partnerségi megállapodást kötött a Hydro Reinnel a svédországi közüzemi szintű napenergia-fejlesztésről. Az első projekteket már átadták a Hydronak, és a partnerek a következő években ambiciózus portfólió-növekedést tűztek ki célul. A svéd kormány egyértelmű célt tűzött ki: 2040-re a növekvő villamosenergia-szükséglet 100%-át megújuló forrásokból kell előállítani. A napelemes fotovoltaika jó helyzetben van ahhoz, hogy a szélenergiát kiegészítő jellege miatt ennek az átalakulásnak az egyik fő pillére legyen. Az első megvásárolt napenergia-projektek Az első két napenergia-projektet már átadták, így a Hydro Rein 100%-os tulajdonjogot szerzett a projektekben. A…

Tovább...